libros

Llibre: La cuina dels bolets, de Sergi de Meià

9:41

llibre la cuina dels bolets

Una cosa que ens encanta de la tardor és l'arribada dels bolets! Per això, avui us portem una recomanació de lectura, un llibre on els bolets són els protagonistes! Una ajuda perfecte per trobar-los, conèixer-los i cuinar-los.

La cuina dels bolets

Autor: Sergi de Meià
Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 192
Idioma: Català
Preu: 17,90 €


Sergi de Meià

Sergi de Meià és un cuiner de renom que s'ha criat entre fogons al restaurant familiar i actualment porta el seu propi restaurant "Sergi de Meià". És un apassionat dels bolets i en aquest llibre ens explica les seves millors receptes així com curiositats per conèixer millor cada tipus i aprendre a cuinar-los.

Estructura del llibre

El llibre es divideix en 23 seccions, una per a cada tipus de bolet que es poden trobar a Catalunya, des dels moixernons fins als palomins passant pels coneguts rovellons.

la cuina dels bolets interior

Per cada bolet podem trobar la següent informació:
- Una il·lustració per conèixer el bolet visualment
- Una introducció per identificar-lo al bosc i conèixer les seves propietats
- Consells de conservació
- Zones de Catalunya on es pot trobar
- Una recepta on el bolet és el protagonista
- Un maridatge per acompanyar el plat

Les receptes que inclou són força elaborades. En breu, provarem de fer-ne alguna i publicarem una recepta amb bolets extreta d'aquest llibre.

Com veieu, és un llibre molt complert que segur que encantarà als més boletaires de la casa, o, en el nostre cas, als més cuiners! :)

Si teniu qualsevol dubte podeu deixar-nos un comentari aquí sota o escriure'ns per e-mail, estarem encantades d'ajudar-vos!

* Podéis utilizar el traductor que hay en el lateral para traducir esta entrada al castellano. La reseña la hemos escrito en catalán porque el libro sólo está publicado en catalán. 

También te gustará

0 comentarios

Muchas gracias por dejar tu comentario, nos encanta leerlos!